Accommodatie

Onze royale accommodatie is door de prachtige ligging in een bosrijke omgeving zeer geschikt voor een gevarieerde vakantie, die zich niet alleen beperkt tot paardrijden. 
Accommodatie van Poelenburgh is namelijk centraal gelegen; bos, duinen, strand, uitgestrekte polders, gezellige dorpen en steden binnen een straal van 15 km. 

Onze accommodatie ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van Bergen of centrum van Schoorl met gezellige uitgaansmogelijkheden, restaurants, mooie winkels, musea en zo meer. In de bossen en de duinen vindt u naast kilometerslange ruiterpaden ook gevarieerde wandelroutes, fietspaden en uitdagende parcoursen voor de fanatieke mountainbiker.

Accommodatie van Poelenburgh beschikt over zes volledig ingerichte appartementen voor twee tot acht personen, een groepsaccommodatie voor 20 personen, een groepsaccommodatie voor 32 personen en een prachtig luxe boerderij geschikt voor 17 personen. De appartementenzijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken met eigen terras. De groepsaccommodaties hebben luxe slaapzalen met ruime badkamers, compleet ingerichte keuken, grote eettafels, zithoek en een eigen terras met buitenkeuken. Last but not least onze prachtige luxe boerderij met 7 slaapkamers, 2 badkamers, een zeer ruime living, woonkeuken voorzien van alle gemakken en een heel grote tuin.

Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf uw eigen paard mee brengen. Vermeld dit bij uw reservering. Wij zorgen dat er ruime, schone boxen klaar staan. Boxhuur is inclusief stro, hooi en krachtvoer. Natuurlijk mag u ook gebruik maken van onze faciliteiten zoals de twee overdekte rijbanen, twee buiten rijbanen, diverse paddocks, longeerkraal, solarium etc. Extra service: parkeren van auto en trailer op ons eigen terrein, mogelijkheid tot het opladen van uw elektrische auto.  

De huur van een stal kost €45 per nacht. Wanneer u ervoor kiest om de stal voor twee of meer nachten te huren is de prijs €40 euro per nacht. Wanneer u een stal huurt in combinatie met een vakantie appartement  zijn de kosten €35 euro per nacht. 

Vooraf of tijdens uw verblijf kunnen wij u informeren over het huren van mountainbikes en fietsen, buitenritten, fiets- en wandelroutes, openbaar vervoer en diverse evenementen in de buurt. 

Neem eens een kijkje op de website! www.accommodatiepoelenburgh.nl 

nl_NLDutch