Wij stellen ons graag even voor:

Nikky Kraakman

Mijn naam is Nikky Kraakman,

 Als klein meisje ben ik geboren op de boerderij aan de Duinweg en heb ik leren paardrijden op deze manege van onder andere mijn eigen moeder. Voor mijn studie ben ik een poosje naar Amsterdam gegaan, maar fanatiek paardrijden ben ik altijd blijven doen, het is mijn passie en ik vind het geweldig. Tot nu toe heb ik met twee superleuke paarden de Z-dressuur behaald.

Na het afronden van mijn master organisatiekunde aan de VU ging het hard! Ik besloot full-time in de manege te gaan werken, omdat mijn passie ligt bij paardrijden, lesgeven en natuurlijk organiseren. Ondertussen ben ik zelfs mede-eigenaresse geworden van dit prachtige bedrijf (samen met mijn broer Sven- & vader John Kraakman). Daarnaast woon ik nu op het bedrijf, zo mega leuk!

Een aantal jaar geleden heb ik mijn Orun 2 diploma gehaald maar omdat ik het leuk vind om te blijven leren en mij nog meer te verdiepen in rijtechniek, persoonlijke begeleiding van ruiters en paardenwelzijn volg ik momenteel (2023) het sporttraject Orun 3 bij de KNHS in Ermelo (allround). Lesgeven geeft mij energie, zowel aan beginners als aan combinaties die fanatiek zijn in de wedstrijdsport. Ook vind ik het heel leuk om (vaak samen met mijn zus Lize, vriend Maikel en mijn moeder) op wedstrijd te gaan. Hopelijk zie ik je snel op de manege!

Caroline van Baars

Ik ben Caroline van Baars en werkzaam als bedrijfsleidster bij Duinmanege van Poelenburgh. Ik woon op 10 minuten afstand van de manege in Schoorl. Al meer dan 30 jaar werk ik hier met veel plezier. Zo’n bedrijf samen runnen met Sven, Nikky en een super team om ons heen, is elke dag weer een feest. Lesgeven aan zowel groepen als privé zijn ook onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden. En vergeet niet de instructie-weekenden die elk jaar weer een ware uitdaging zijn. Op dit moment train ik zelf met mijn knappe ‘reuze’ paard Limited Edition (Eddie) en zit nu in de klasse Z1. Zweet het en je weet het, dat is mijn motto! 

Sandra Nelemans

Mijn naam is Sandra Nelemans,

Ik werk al bijna 19 jaar met heel veel plezier bij Duinmanege van Poelenburgh. Ik ben moeder van 2 leuke jongens van 9 en 10. 

Maar ik heb ook 2 paardenen een  hond dat zijn Zizo , Rosie en Sally-Jane.

Zizo is bijna 20 jaar en is al 17 jaar bij mij.

Rosie is bijna 3 jaar en wordt mijn 2e topper waar ik  wedstrijden mee wil gaan rijden en nog veel meer leuke dingen wil gaan doen.

Sally is een super lieve hond van 1 jaar en gaat op vrijdag gezellig mee naar mijn werk.

Zelf ben ik afgestudeerd bij NHB Deurne (sportopleiding).

Wat ontzettend fijn is van het lesgeven op Poelenburgh is dat we veel afwisseling hebben op dat gebied.

Van beginners tot gevorderde ruiters en van recreatie tot wedstrijd ruiter.

Verder doe ik ook wat administratieve taken zoals het bijhouden van de ruiterkampen en weekenden.  En hou ik ook een stukje van de website bij.

Dit maakt mijn werk ontzettend afwisselend en leuk !

Ik hoop jullie snel een keer te zien ..

Aukje de Boer

Ik ben Aukje de Boer instructrice bij Duinmanege van Poelenburgh.

Ik geef groepslessen in dressuur, springen en carrousel.

Privélessen geef ik aan verschillende niveaus van beginner tot wedstrijd ruiter.

Dit doe ik met veel plezier! Zelf rij ik natuurlijk ook graag, dat doe ik op de nu 4 jarige Orelius B.

Mijn oudste dochter deelt mijn passie voor paarden. en de jongste heeft het paarden virus ook al aardig te pakken.

Dus jullie zien ons ook vaak samen op Poelenburgh.

 

Cynthia de Koter

Hoi ,

Ik ben Cynthia ik werk al een aantal jaren bij Poelenburgh.

Ik begeleid veel buitenritten en werk daarnaast mee op stal.

Lesgeven doe ik ook graag aan jong en oud. Beginnend of gevorderd , springen of dressuur of even totaal iets anders bij mij kan het allemaal.

De mooie vos die je op de foto ziet staan is Zarah met haar heb ik de Z behaald en ik deed eigenlijk alles met haar . Helaas is ze er niet meer maar heb vele mooie herinneringen met haar gemaakt op Poelenburgh.

Ik rij nu op veel verschillende paarden wat ook weer een uitdaging is.

Jullie zien mij vast wel eens op een buitenrit of met een les.

hopelijk tot snel!

 

Mandy Stoop

Hoi allemaal,

Ik ben Mandy, ik ben 37 jaar en moeder van Mex en Pippa. Ik heb een eigen paard op de manege, Zazoeu, hij is 19 jaar en nu 3 jaar van mij. Ook heb ik nog een jong paard van 2,5 genaamd Roots of Red Velvet, die staat nog niet op de manege maar komt hopelijk volgende zomer ook op de manege te staan. Ik ben ooit als 7 jarig meisje begonnen op manege Poelenburgh met paardrijden bij juf Caroline in de les.

Ik ben even weggeweest, maar werk nu ondertussen 4 jaar op de manege en daar heb ik echt ontzettend veel plezier in. 

Ik geef les aan iedereen: van jong tot oud, van beginner tot gevorderd. Ook geef ik les in het longeren met dubbele lijnen, wat ik ook echt heel leuk vind. Tot snel op de manege!

 

Simone Maijs

Ik ben Simone Maijs en werkzaam als instructrice en administratief medewerkster bij Duinmanege van Poelenburgh. Ik woon in Petten samen met mijn partner Irma en hond Spike. Na de middelbare school heb ik mijn instructeur diploma in Engeland gehaald. Vervolgens heb ik ervaring opgedaan in diverse takken van de paarden sport in Frankrijk, Duitsland, Mexico en België. Toch ben ik daarna weer in Schoorl terecht gekomen. Het paarden virus was duidelijk blijven hangen. Al meer dan 25 jaar werk ik nog steeds met heel veel plezier bij Poelenburgh.

Het lesgeven, vooral dressuur en vergeet de Carrousel lessen niet, is in combinatie met mijn administratieve functie elke dag weer een uitdaging.

Klanten op alle vlakken blij en tevreden maken, daar ga ik voor!!

Lize Kraakman
nl_NLDutch