Instructieweekend

Inschrijven instructieweekend

Instructieweekend

Verkort instructieweekend

 

Inschrijven instructiedag

Instructiedag

Instructieweekend

Meerdere malen per jaar organiseren wij instructieweekenden, zie agenda. Tijdens zo’n weekend wordt meer aandacht besteed aan de theoretische en rijtechnische kant van het paardrijden. 

Een instructieweekend begint vrijdagavond en is zondagmiddag afgelopen. Je kunt bij ons blijven overnachten, wij beschikken over geheel vernieuwde slaapzalen en sanitaire voorzieningen. 

Tijdens het weekend wordt er vrijdagavond éénmaal gereden en op zaterdag en zondag wordt tweemaal gereden. Er worden o.a. filmopnamen van de lessen gemaakt zodat die naderhand kunnen worden besproken.

Wij organiseren ook speciale spring-instructieweekenden waarbij extra aandacht aan het springen wordt besteed.

De kosten voor een instructieweekend zijn € 237,50 per persoon, voor Poelenburgh-leden met manegepaard € 215 en voor leden met eigen paard
€ 203,50 (dit is incl. 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner). De kosten voor een Spring-instructieweekend zijn € 275 per persoon, voor Poelenburgh-leden met manegepaard € 250 en voor leden met eigen paard € 227,50.

Instructiedag

Naast instructieweekenden organiseren wij ook instructiedagen. Een instructiedag duurt van ca. 9:30 uur tot 17:00 uur. Het programma van een instructiedag is als volgt:

Ontvangst met koffie/cake, les, lunch, theorieles, les, afsluiting.

De kosten van een instructiedag zijn € 115,50 per persoon, voor Poelenburgh-leden met manegepaard € 93,50 en voor leden met een eigen paard € 72,50. Voor een spring-instructiedag € 127 per persoon, voor Poelenburgh-leden met manegepaard € 105 en voor leden met eigen paard € 80.

Het is mogelijk om tijdens het instructieweekend of de instructiedag je eigen paard mee te nemen. Wanneer je dit vermeldt op het inschrijfformulier, zorgen wij dat er een box vrij is wanneer je aankomt.

Jouw inschrijving is definitief wanneer de helft van het bedrag is aanbetaald.

nl_NLDutch