Paard leasen of kopen

 

Te koop:

Wij hebben regelmatig leuke (sport)paarden te koop. Voor meer informatie kunt u bellen 072-5092149 en vragen naar Nikky Kraakman of  Caroline van Baars.

Leasen:

Wil je graag verder in de paardensport maar is de aanschaf van een paard te kostbaar? Wil je eerst eens ervaren wat het met zich meebrengt om eigenaar van een paard te zijn? Dan is het leasen van een paard of pony misschien een optie voor jou.

Wanneer je interesse hebt om te leasen, kijken we samen naar je wensen en zoeken we welke pony of paard bij je past. Heb je al een pony of paard gezien dat je aanspreekt, dan kijken we naar de mogelijkheden om te leasen. Het is mogelijk het paard of de pony eerst onder deskundige begeleiding van één van onze instructeurs uit te proberen. Vervolgens wordt er een leasecontract opgesteld en gaat de leaseperiode in. Het paard blijft gedurende de leaseperiode bij Duinmanege van Poelenburgh gestald.

De leaseprijs is inclusief volpension stalling en het gebruik van onze faciliteiten. Het is ook mogelijk om het zadel en hoofdstel tegen extra kosten mee te leasen. Kosten van dierenarts, hoefsmid, eventueel extra verzekering etc. zijn exclusief.

 

Wil je meer informatie over het leasen van een paard of pony? Bel ons en vraag naar Nikky Kraakman of Caroline van Baars!

nl_NLDutch