Duinmanege Poelenburgh

072-5092149

Over ons

Duinmanege van Poelenburgh ligt in Schoorl, aan het prachtige Noord-Hollandse bos- en duingebied en heeft o.a. de beschikking over twee overdekte rijbanen, twee buitenrijbanen: één dressuurbaan en één springbaan, een longeerkraal, diverse paddocks en een stapmolen.

De manege is in het bezit van het veiligheidscertificaat, afgegeven door de Stichting Veilige Paardensport. Een erkenning die aangeeft dat wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om de paardensport te beoefenen, zoals dressuurlessen, springlessen en carrousellessen, buitenrijweekenden, instructiedagen en -weekenden, ruiterbewijscursus en ruiterkampen. En door de ideale ligging kunt u genieten van prachtige bos/duinritten, strandritten en volle maanritten. Ook is het mogelijk om bij ons een cursus grondwerk te volgen om de samenwerking en het contact tussen jou en je paard/pony te vergroten of te verbeteren.

Tevens is onze accommodatie uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en feesten aangezien wij beschikken over een professionele instructie-/vergaderruimte, een ruime kantine, slaapzalen, groepsruimte en een appartement.

Kortom: Duinmanege van Poelenburgh biedt voor elk wat wils.
 

Duinmanege van Poelenburgh

Die „Duinmanege van Poelenburgh“ ist eine fünf Sterne Reitanlage im nordholländischen Küstengebiet am Rande des Dünenreservats. Sie bietet sowohl Anfängern als Fortgeschritten Ausritte, Dressur- und Springunterricht auf individuellen Niveaus.
Wollen Sie Ihr eigenes Pferd mitbringen?
Kein Problem, wir bieten Ihnen einen erstklassigen Pferdesportkomplex, der keine Wünsche offenlässt.

 
Meer info