Duinmanege Poelenburgh

072-5092149

Vriendinnenrit

Gezellig samen met je vriendinnen een heerlijke bos of strandrit maken om vervolgens af te sluiten met een High Tea op de manege.  Diverse lekkernijen, zowel zoet als hartig en inclusief onbeperkt koffie of thee. Wie wil dat nu niet!  Heb je niet zoveel of geen rij-ervaring? Geen probleem, dan kunnen jullie een prachtige staprit maken door het bos. De vriendinnenrit is boekbaar vanaf vier personen en de kosten zijn:

  • Staprit van anderhalf uur met High Tea: 60,75 euro p.p.
  • Caphuur € 4,00
  • Bosrit van twee uur met High Tea: 73,50 euro p.p.
  • Strandrit van twee en een half uur met High Tea: 86,25 euro p.p.

Voor leden van Poelenburgh geldt een korting!

Ben je enthousiast geworden en wil je reserveren? Bel dan snel naar 0725092149

Duinmanege van Poelenburgh

Duinmanege van Poelenburgh ligt in Schoorl, aan het prachtige Noord-Hollandse bos- en duingebied en heeft o.a. de beschikking over twee overdekte rijbanen, twee buitenrijbanen (allemaal voorzien van agterbergbodem): één dressuurbaan en één springbaan, een longeerkraal, diverse paddocks en een stapmolen. De manege is in het bezit van het veiligheidscertificaat, afgegeven door de Stichting Veilige Paardensport. Een erkenning die aangeeft dat wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om de paardensport te beoefenen, zoals dressuurlessen, springlessen en carrousellessen, wedstrijd begeleiding, buitenrijweekenden, instructiedagen en -weekenden, ruiterbewijscursus en ruiterkampen. Door de ideale ligging kunt u genieten van prachtige bos/duinritten, strandritten en volle maanritten. Ook is het mogelijk om bij ons een cursus grondwerk te volgen om de samenwerking en het contact tussen jou en je paard/pony te vergroten of te verbeteren.

Meer info