Duinmanege Poelenburgh

072-5092149

Stage

Wij bieden uiteenlopende stageplaatsen voor verschillende opleidingsniveaus.

De activiteiten op Duinmanege van Poelenburgh zijn heel divers en daarom hebben wij ook voor veel verschillende opleidingen stageplaatsen. Uiteraard voor de paardenopleidingen (bijv. Dier & Management, Paardenhouderij en Management of Agrarische bedrijfskunde) hebben wij een aansluitende stage, maar ook voor de opleiding  stalmedewerker/paardenverzorger of aankomend instructeur(trice).

Daarnaast organiseren wij ook veel evenementen, zoals arrangementen (week/weekend), open dagen, divisiewedstrijden carrouselrijden, workshops, ruiterkampen etc. Het organiseren van dit soort evenementen zou een stageopdracht kunnen vormen.

Op zoek naar een interessante stage? Meldt je dan nu aan via het aanmeldformulier. Vermeld in je bericht je leeftijd, telefoonnummer en je opleiding.

Duinmanege van Poelenburgh

Duinmanege van Poelenburgh ligt in Schoorl, aan het prachtige Noord-Hollandse bos- en duingebied en heeft o.a. de beschikking over twee overdekte rijbanen, twee buitenrijbanen (allemaal voorzien van agterbergbodem): één dressuurbaan en één springbaan, een longeerkraal, diverse paddocks en een stapmolen. De manege is in het bezit van het veiligheidscertificaat, afgegeven door de Stichting Veilige Paardensport. Een erkenning die aangeeft dat wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om de paardensport te beoefenen, zoals dressuurlessen, springlessen en carrousellessen, wedstrijd begeleiding, buitenrijweekenden, instructiedagen en -weekenden, ruiterbewijscursus en ruiterkampen. Door de ideale ligging kunt u genieten van prachtige bos/duinritten, strandritten en volle maanritten. Ook is het mogelijk om bij ons een cursus grondwerk te volgen om de samenwerking en het contact tussen jou en je paard/pony te vergroten of te verbeteren.

Meer info