Duinmanege Poelenburgh

072-5092149

Feesten

Zoekt u een opvallende locatie voor uw (bedrijfs)feest? Dan bent bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een tal van mogelijkheden aan, van een dagdeel tot een compleet weekend met overnachting. 

Voor een personeelsfeest of teambuilding is het mogelijk om bijvoorbeeld een buitenrit te maken, ook voor beginners is dit mogelijk of speciale paardrijles, aangepast aan het niveau van de deelnemers. Een heel bijzonder manier om meer over jezelf te weten te komen, ervaar je tijdens de z.g.n. coachingslessen... hoe ga ik om met een paard?

Deze lessen veranderen je kijk op paarden. En op jezelf! Tijdens het werken en omgaan met paarden is het belangrijk om je te verplaatsen in de belevingswereld van het paard. Dan ontstaat er een optimale samenwerking op basis van respect en vertrouwen. Het paard laat je zien hoe je reageert in verschillende situaties en biedt je de mogelijkheid te oefenen met nieuw gedrag. Tegelijk raak je door paardencoaching meer vertrouwd met deze grote vriendelijke dieren. Als je geen ervaring hebt met paarden is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met de paardensport en het paard als dier. Deze lessen vinden plaats vanaf de grond, we gaan niet rijden.

Liever niet met paarden werken? We verhuren mountainbikes (en helmen), waarmee u het uitdagende parcours in het nabij gelegen bosgebied kunt verkennen. Maar een rustgevende boswandeling behoord natuurlijk ook tot de mogelijkheden.  

Voor, tijdens en/of na afloop van de bijeenkomst is het heerlijk vertoeven in onze gezellige kantine of op het terras met een kopje koffie, een drankje, lunch of diner. Ook kunnen we voor uw gezelschap een uitgebreide barbecue verzorgen.  

Wilt u meer informatie of reserveren? Neem dan contact met ons op.

 

 

Duinmanege van Poelenburgh

Duinmanege van Poelenburgh ligt in Schoorl, aan het prachtige Noord-Hollandse bos- en duingebied en heeft o.a. de beschikking over twee overdekte rijbanen, twee buitenrijbanen (allemaal voorzien van agterbergbodem): één dressuurbaan en één springbaan, een longeerkraal, diverse paddocks en een stapmolen. De manege is in het bezit van het veiligheidscertificaat, afgegeven door de Stichting Veilige Paardensport. Een erkenning die aangeeft dat wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om de paardensport te beoefenen, zoals dressuurlessen, springlessen en carrousellessen, wedstrijd begeleiding, buitenrijweekenden, instructiedagen en -weekenden, ruiterbewijscursus en ruiterkampen. Door de ideale ligging kunt u genieten van prachtige bos/duinritten, strandritten en volle maanritten. Ook is het mogelijk om bij ons een cursus grondwerk te volgen om de samenwerking en het contact tussen jou en je paard/pony te vergroten of te verbeteren.

Meer info