Duinmanege Poelenburgh

072-5092149

Accommodatie van Poelenburgh

Deze royale accommodatie is door de prachtige ligging in een bosrijke omgeving zeer geschikt voor een gevarieerde vakantie, die zich niet alleen beperkt tot paardrijden. 
Accommodatie van Poelenburgh is namelijk centraal gelegen; bos, duinen, strand, uitgestrekte polders, gezellige dorpen en steden binnen een straal van 15 km. 

Onze accommodatie ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van Bergen of centrum van Schoorl met gezellige uitgaansmogelijkheden, restaurants, mooie winkels, musea en zo meer. In de bossen en de duinen vindt u naast kilometerslange ruiterpaden ook gevarieerde wandelroutes, fietspaden en uitdagende parcoursen voor de fanatieke mountainbiker.

Accommodatie van Poelenburgh beschikt over 73 slaapplaatsen, verdeeld over twee volledig ingerichte appartementen voor vier personen, een suite voor twee personen, een groepsaccommodatie voor 20 personen, een groepsaccommodatie voor 32 personen en een prachtig luxe boerderij geschikt voor 15 personen. De appartementen en de suite zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken met eigen terras. De groepsaccommodaties hebben luxe slaapzalen met ruime badkamers, compleet ingerichte keuken, grote eettafels, zithoek en een eigen terras met buitenkeuken. Last but not least onze prachtige luxe boerderij met 7 slaapkamers, 2 badkamers, een zeer ruime living, woonkeuken voorzien van alle gemakken en een heel grote tuin.

Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf uw eigen paard mee brengen. Vermeld dit bij uw reservering. Wij zorgen dat er ruime, schone boxen klaar staan. Boxhuur is inclusief stro, hooi en krachtvoer. Natuurlijk mag u ook gebruik maken van onze faciliteiten zoals de twee overdekte rijbanen, twee buiten rijbanen, diverse paddocks, longeerkraal, solarium etc. Extra service: parkeren van auto en trailer op ons eigen terrein.  

Vooraf of tijdens uw verblijf kunnen wij u informeren over het huren van mountainbikes (we verhuren zelf mountainbikes en helmen) en fietsen, buitenritten, fiets- en wandelroutes, openbaar vervoer en diverse evenementen in de buurt.
 

Neem eens een kijkje op de website! www.accommodatiepoelenburgh.nl 

Boerderij (15 personen):
             

Ruiterherberg 2 (32 personen):
      


Ruiterherberg 1 (16 personen):
            

Appartement Duinzicht (4 personen):
             

Appartement Poelenburgh (4 personen):
            

Duinmanege van Poelenburgh

Duinmanege van Poelenburgh ligt in Schoorl, aan het prachtige Noord-Hollandse bos- en duingebied en heeft o.a. de beschikking over twee overdekte rijbanen, twee buitenrijbanen (allemaal voorzien van agterbergbodem): één dressuurbaan en één springbaan, een longeerkraal, diverse paddocks en een stapmolen. De manege is in het bezit van het veiligheidscertificaat, afgegeven door de Stichting Veilige Paardensport. Een erkenning die aangeeft dat wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om de paardensport te beoefenen, zoals dressuurlessen, springlessen en carrousellessen, wedstrijd begeleiding, buitenrijweekenden, instructiedagen en -weekenden, ruiterbewijscursus en ruiterkampen. Door de ideale ligging kunt u genieten van prachtige bos/duinritten, strandritten en volle maanritten. Ook is het mogelijk om bij ons een cursus grondwerk te volgen om de samenwerking en het contact tussen jou en je paard/pony te vergroten of te verbeteren.

Meer info