Duinmanege Poelenburgh

072-5092149

Instructieweekend en instructiedag

22 januari 2018
Let op! Zaterdagavond 10  en zondag 11 februari een kort maar intensief  instructieweekend.
Let op! Zaterdagavond 10  en zondag 11 februari een kort maar intensief  instructieweekend onder leiding van Caroline van Baars. De lessen worden naar ieders niveau aangepast. Zaterdagavond les en theorie. Wanneer je wilt, kunt je op de manege blijven slapen. Zondagmorgen wordt de les gefilmd en na de lunch wordt de film bekeken. Na de laatste les op zondag- middag worden de lessen onder het genot van een  drankje en een snack nabesproken. Opgave graag via het inschrijfformulier. 

Duinmanege van Poelenburgh

Duinmanege van Poelenburgh ligt in Schoorl, aan het prachtige Noord-Hollandse bos- en duingebied en heeft o.a. de beschikking over twee overdekte rijbanen, twee buitenrijbanen: één dressuurbaan en één springbaan, een longeerkraal, diverse paddocks en een stapmolen. De manege is in het bezit van het veiligheidscertificaat, afgegeven door de Stichting Veilige Paardensport. Een erkenning die aangeeft dat wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om de paardensport te beoefenen, zoals dressuurlessen, springlessen en carrousellessen, buitenrijweekenden, instructiedagen en -weekenden, ruiterbewijscursus en ruiterkampen. En door de ideale ligging kunt u genieten van prachtige bos/duinritten, strandritten en volle maanritten. Ook is het mogelijk om bij ons een cursus grondwerk te volgen om de samenwerking en het contact tussen jou en je paard/pony te vergroten of te verbeteren.

Meer info