Duinmanege Poelenburgh

072-5092149

Stage

Wij bieden uiteenlopende stageplaatsen voor verschillende opleidingsniveaus.

De activiteiten op Duinmanege van Poelenburgh zijn heel divers en daarom hebben wij ook voor veel verschillende opleidingen stageplaatsen. Uiteraard voor de paardenopleidingen (bijv. Dier & Management, Paardenhouderij en Management of Agrarische bedrijfskunde) hebben wij een aansluitende stage, maar ook voor de opleiding  stalmedewerker/paardenverzorger of aankomend instructeur(trice).

Daarnaast organiseren wij ook veel evenementen, zoals arrangementen (week/weekend), open dagen, divisiewedstrijden carrouselrijden, workshops, ruiterkampen etc. Het organiseren van dit soort evenementen zou een stageopdracht kunnen vormen.

Op zoek naar een interessante stage? Meldt je dan nu aan via het aanmeldformulier. Vermeld in je bericht je leeftijd, telefoonnummer en je opleiding.

Duinmanege van Poelenburgh

Die „Duinmanege van Poelenburgh“ ist eine fünf Sterne Reitanlage im nordholländischen Küstengebiet am Rande des Dünenreservats. Sie bietet sowohl Anfängern als Fortgeschritten Ausritte, Dressur- und Springunterricht auf individuellen Niveaus.
Wollen Sie Ihr eigenes Pferd mitbringen?
Kein Problem, wir bieten Ihnen einen erstklassigen Pferdesportkomplex, der keine Wünsche offenlässt.

 
Meer info